Barion Pixel

Általános szerződési Feltételek

https://katactive.hu

Hatályos: 2021. március 1-től

Kérjük, vásárlás, illetve bármely jellegű szolgáltatás igénybevétele előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben a leírtakkal egyetért és elfogadja, valamint kötelező érvényűnek tekinti önmagára nézve.

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a Te-Le-Szel Bt. által működtetett https://katactive.hu honlapon (továbbiakban: weboldal) elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő és termék vásárlást megvalósító Ügyfél jogait és kötelezettségeit tartalmazza. Az ÁSZF a https://katactive.hu honlapon igénybe vehető valamennyi jogügyletre kiterjed.

Szolgáltató (üzemeltető) adatai:

Név: Te-Le-Szel Bt
Székhely: 2639 Bernecebaráti, Széchenyi út 120.
Képviselő: Csomó József
Cégjegyzékszám: 13-06-067537
Adószám: 21878624-1-13 Kisadózó
Működési engedély:
Web: https://katactive.hu
Telefon: +36 70 455 4224
E-mail: hello@katactive.hu
 1. Általános információk, a szerződés létrejötte
 1. 1.1. A szerződő felek (a továbbiakban: Felek), Te-Le-Szel Bt (2639 Bernecebaráti, Széchenyi út 120. Pest megye, adószám: 21878624-1-13; Email: hello@katactive.hu; Számlaszám: 10700536-43237506-51100005)

 2. (a továbbiakban: Szolgáltató) és megrendelő illetve a megrendelő által törvényesen képviselt jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező társaság (a továbbiakban: “Ügyfél”)

 3. 1.2. Jelen ÁSZF hatálya kiterjed a https://katactive.hu weboldalon Magyarország területéről nyújtott minden olyan információs társadalommal összefüggő, és elektronikus kereskedelmi szolgáltatás kereteit a következő jogszabályok szabályozzák:

 4. 2013. évi V. törvény a polgári törvénykönyvről;

 5. 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

 6. 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;

 7. 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól;

 8. 2005. évi CLXIV. törvény a kereskedelemről;

 9. 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről.

 10. A szerződés nyelve magyar.

 11. Nem alkalmazunk magatartási kódexet.

 12. 1.3. A https://katactive.hu honlapon történő vásárlás kizárólag elektronikus úton, a honlapon elhelyezett Megrendelő, illetve Igénylő űrlap kitöltésével lehetséges.

 13. 1.4. A termék megvásárlására irányuló Megrendelő űrlap elküldésével Szolgáltató és Ügyfél között automatikusan szerződés jön létre. A magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül, amelyet Szolgáltató iktat, és szerződéskötéstől számított 10 évig megőrzi.

 14. 1.5. Az Ügyfél a Megrendelő és Igénylő lap elküldésével elfogadja az Adatvédelmi Szabályzatot és az ÁSZF-t, valamint az ÁSZF-ben foglaltakat magára nézve kötelezőnek tekinti.

 15. 1.6. Ahttps://katactive.hu honlapon igénybe vehető szolgáltatások egy része regisztrációhoz nem kötött. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez azonban regisztráció és előfizetés szükséges, amelyre az ÁSZF-ben leírtak alapján bárki jogosult. A regisztráció során megadott személyes adatokat Szolgáltató Adatvédelmi Szabályzata alapján kezeli.

 16. 1.7. A megrendelési és teljesítési folyamattal kapcsolatban felmerült kérdések esetén az alábbi elérhetőségek állnak rendelkezésre:

 17. Telefonszám: +36 (70) 455-4224

 18. E-mail: hello@katactive.hu

 19. 1.8. Az Ügyfél jogai és kötelezettségei: Az Ügyfelet a szolgáltatás megrendelését követően díjfizetési kötelezettség terheli. Az Ügyfél díjfizetési kötelezettségét kizárólag bankkártyás fizetéssel teljesítheti. A fizetést követően meghatározott időn belül számla kerül kiállításra, amelyet elektronikus úton e-számla formában kerül megküldésre Ügyfél részére. A díjak megfizetéséért teljes mértékben Ügyfél a felelős.

 20. 1.9. A Szolgáltató jogai és kötelezettségei: A Szolgáltató felelőssége a https://katactive.hu honlapon közzétett információk, tudásanyagok szakmaiságát tekintve a legjobb tudása szerint eljárni. Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a legfrissebb hírekről és eseményekről informálódjon, és ezekről adatokat, információkat a felhasználókkal megosszon.

 21. Szolgáltató nem felelős az Ügyfél által rosszul értelmezett információkból, egyéb Ügyfél általi hiányosságokból, valamint az információ közlés alapján rosszul elvégzett feladatokból eredő hibákért és következményekért.

 22. A honlapon elérhető információk alapját szakirányú tudásanyag, illetve saját tevékenység során tesztelt gyakorlatokon és tapasztalaton alapul, amely a legjobb tudás felhasználásával kerül megosztásra és közlésre.
 1. Termékek, szolgáltatások
 1. A Szolgáltató termékeinek köre a testmozgáson alapuló tréning programok, online személyi edzések, -tanácsadások, melynek célja az egészséges testi állapot fenntartása.

 2. A termékek/szolgáltatások digitális termékek. Szolgáltató ajánlata alapján online elérhetőek vagy letölthetőek. A https://katactive.hu honlapon keresztül jelen szerződés alapján Szolgáltató online tréninggel kapcsolatos információkat (audio vagy audio-vizuális élő vagy előre rögzített anyagokat, blogokat, edzésterveket, napi tippeket) bocsát az Ügyfél részére használatra.

 3. A fenti Szolgáltatáson kívül a Szolgáltató esetileg egyéni ajánlatokat tesz közzé a honlapon, amik az online edzéssel kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására, vonatkoznak. Ezen ajánlatokra vonatkozó szerződés a Szerződő Felek között ráutaló magatartással, „Kérem a videót”, illetve „Kérem a hozzáférést”, „Értesítést kérek”, „Előfizetek” gomb lenyomásával jön létre az adatlapon található áron és tartalommal. A regisztrációt és/vagy előfizetést az ügyfél minden esetben e-mailes hitelesítéssel erősít meg. Az Ügyfél jelen szerződés elfogadásával nyilatkozik arról, hogy cselekvőképessége, illetve szerződéskötési képessége nincs korlátozva.

 4. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.
 1. Regisztráció
 1. Szolgáltató weboldalán szabadon hozzáférhető, regisztrációhoz kötött és előfizetéshez (tagsági díj) és egyszeri fizetéshez kötött tartalmak találhatóak.

 2. A regisztrációhoz kötött tartalmakhoz valós vezetéknév, keresztnév és valós e-mailcím megadása szükséges.


 1. Próbaidőszak
 1. Szolgáltató regisztrációhoz és megrendeléshez kötött, 7 napos ingyenes próbaidőszakot tesz lehetővé az Ügyfél részére, amely időszak alatt betekintést nyerhet a Szolgáltató által kínált szolgáltatásokról.

 2. A próbaidőszak megtörténtéről és a bejelentkezési kódokról Szolgáltató email-ben értesíti Ügyfelet.
 1. Vételár
 1. A vételár mindig a kiválasztott termék, szolgáltatás mellett feltüntetett összeg. A termékek árai bruttó árak.

 2. Szolgáltató alanyi adómentességére tekintettel az árak tekintetében általános forgalmi adó (Áfa) nem kerül felszámításra.

 3. A weboldalon megrendelhető termékek árai változtatásának jogát Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidőben lép hatályba. Az ármódosítás a módosítás időpontjában már időpontjában már megrendelt termékekre nem vonatkozik.
 1. Megrendelés menete
 1. Ügyfél a Megrendelő lap kitöltésével tudja igénylését teljesíteni. Ügyfél részéről elvárt, hogy pontos adatok legyenek megadva, hiszen ezen adatok alapján történik a termékek, és szolgáltatások számlázása. A megrendelésről Szolgáltató email-ben értesíti Ügyfelet.

 2. Ügyfél próbaidőszakot vehet igénybe, amely időszak alatt hozzáférhet a fizetett tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz. A próbaidőszak lejártakor Szolgáltató automatikus e-mailben értesíti Ügyfelet. Ügyfél a Megrendelési űrlap számlázási és fizetési felületén véglegesíti megrendelését.

 3. A díjak teljesítése kizárólag bankkártyás fizetéssel lehetséges.

 4. A díjak teljesítését (kifizetését) követően jogosult Ügyfél a szolgáltatás igénybevételére.

 5. A sikeres fizetést követően Szolgáltató az elektronikusan elérhető termékek és szolgáltatások esetében hozzáférési adatokat email-ben küldi meg Ügyfél részére.

 1. A megrendelt termékek és szolgáltatások díjának fizetési módja
 1. 7.1. Bankkártyás fizetés

 2. A termékek és szolgáltatások (havi és éves csomag) ellenértékének teljesítése kizárólag bankkártyás fizetéssel lehetséges, melyet a Barion elektronikus fizetési rendszeren keresztül bonyolódik. A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni a Barion Szolgáltató weboldalán.

 3. A Barion általános szerződési feltételei és az adatvédelmi nyilatkozata folyamatosan megismerhetők a https://www.barion.com/hu/ weboldalon, amiket a Szerződő Felek megismertek és elfogadtak.

 4. A Barion elektronikus fizetési rendszert a Barion Payment Zrt. üzemelteti.
Székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. ép. 5. em. 5.
Cégjegyzékszám: 01-10-048552
Adószám: 25353192-2-43
Tevékenységi engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Elektronikus pénz kibocsátó intézményi az.: 25353192
 1. 7.2. Átutalásos fizetés

 2. Az "örökélet" csomag választása esetén kizárólag átutalásos fizetés lehetséges.

 3. A csomag választásakor a rendelési felületen megadott számlaszámra utalást követően 8 órán belül kerül aktiválásra a fiók.

 1. A megrendelt termékek és szolgáltatások díjának fizetési folyamata bankkártyás fizetés esetén
 1. A Megrendelő lap kitöltését követően az oldal átirányít a Barion elektronikus fizetési rendszer fizetőoldalára, ahol a Barion biztonságos felületén a díjakat bankkártyás fizetéssel lehet teljesíteni.

 2. A Barion fizetőoldalán a bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számot a lejárat dátumát, és a kártya hátoldalán található CVC kódot, és egy működő email címet.

 3. A Barion fizetőoldalán lehetőség van regisztrációra, amely egyfajta kényelmi és biztonsági funkcióként szolgált. Előnye, hogy nem kell többé begépelni a kártya adatokat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég email cím és jelszó megadása.

 4. A vásárlást követően Ügyfél bankszámla kivonatán a "Barion Payment Zrt." fog szerepelni.

 5. A Barion rendszeren keresztül az alábbi bankkártya típusokkal lehetséges a fizetés:

 6. Mastercard vagy Maestro bankkártya

 7. Visa vagy Electron bankkártya

 8. Amex bankkártya
 1. Ismétlődő bankkártyás fizetés
 1. A https://katactive.hu honlapon lehetőség van havidíjas termékek, illetve szolgáltatások megrendelésére. Az ismétlődő fizetés egy, a Barion által biztosított, a bankkártya-elfogadáshoz tartozó funkció, mely alapján a Vevő (Kártyabirtokos) által a regisztrációs tranzakció alkalmával megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

 2. A Barion fizetőoldalán a bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számot a lejárat dátumát, és a kártya hátoldalán található CVC kódot, és egy működő email címet.

 3. Az ismétlődő fizetés lényege, hogy a Vevő a megrendelni kívánt termék, vagy szolgáltatás megrendeléskor (a termék megrendelő űrlap felületén) elfogadja (egy erre vonatkozó jelölőnégyzet kipipálásával), hogy ismétlődő fizetést kíván igénybe venni.

 4. Az ismétlődő fizetés megvalósulásához az Ügyfél részéről egyszeri hozzájárulás szükséges, mely során a Vevő a regisztrációs tranzakció alkalmával hozzájárul, hogy a Kereskedő a jövőben esedékessé váló összegekre ismétlődő fizetést kezdeményezzen, és elfogadja, hogy ezzel előre meghatározott időközönként, előre meghatározott összegekkel beterhelésre kerül majd a bankkártyájához tartozó bankszámlaszám.

 1. Számlázás
 1. Az előfizetési díjak, egyéb szolgáltatások és termékértékesítésekről Szolgáltató elektronikus számlát köteles kiállítani a díjak levonását követően 8 napon belül, amelyet elektronikus úton a megrendelésben megadott és visszaigazolt email-en keresztül juttat el Ügyfél részére.

 2. Ügyfél az elektronikus számla kiállítást kifejezetten elfogadja.
 1. Szolgáltatás részletes ismertető
 1. 11.1. KatActive Klub előfizetés

 2. A KatActive klubtagság szolgáltatásai igénybe vehetőek regisztrációhoz kötötten próbaidőszakkal vagy anélkül. A próbaidőszak lejárta után előfizetéssel.

 3. A KatActive klubtagsággal, előfizetéssel (tagsági díj) – online edzések és életmód témakörben lehet hozzáférni audió-vizuális anyagokhoz, szakmai cikkekhez, képzésekhez, webinárokhoz, e-könyvekhez folyamatos frissítésben a szolgáltató honlapján és a hivatalos közösségi oldalain.

 4. A klubtagsághoz igényelhetőek további - személyre szabott - szolgáltatások, melyek díjazása a havi tagsági díjon felül kerül meghatározásra és a tagsági díjjal együtt kerül kiszámlázásra.

 5. Személyre szabott szolgáltatások a weboldalon „személyre szabott szolgáltatás” kifejezéssel kerül feltüntetésre.

 6. 11.2. Egyedi- és személyre szabott szolgáltatások

 7. A KatActive klubtagságon kívül további regisztrációhoz kötött elektronikus tartalmakhoz hozzáférni testmozgás és életmód témakörben: csomagajánlatokhoz, edzéstervekhez, audio-vizuális anyagokhoz, szakmai cikkekhez, képzésekhez, webinárokhoz, e-könyvekhez, online személyi edzésekhez.

 8. Szolgáltató a konkrét ajánlatnál jelöli meg, hogy a termék letölthető vagy elérési linken keresztül online érhető el letöltés nélkül.

 9. 11.3. Szolgáltatások igénylése és díjak

 10. 11.3.1. KatActive Klubtagság előfizetés igénylése, díja

 11. Az előfizetés az online felületen elhelyezett megrendelő lap kitöltésével igényelhető próbaidőszakkal vagy anélkül. A KatActive Klub előfizetés esetében a Szolgáltató az előfizetési díjakat 30 naponta (havi előfizetés), 12 havonta (éves előfizetés) esetén előre a feltüntetett összegben, a fizetési szolgáltatón keresztül vonja le az ügyfél bankkártyájáról.

 12. Az előfizetés havidíja - évenkénti fizetéssel - 5800 Ft/hó – 69.600 Ft/év - (12 hónapos megrendelési időre vonatkozóan, előre fizetve). A díjfizetés 12 havonta ismétlődik. Teljesítése kizárólag bankkártyás fizetéssel lehetséges;

 13. Az előfizetés havidíja 6970,- Ft/hó. (1 hónapos megrendelési időre vonatkozóan, előre fizetve) - 30 naponta ismétlődik.Teljesítése kizárólag bankkártyás fizetéssel lehetséges

 14. A tagsági díjhoz igényelhetőek további - személyre szabott - szolgáltatások, melyek díjazása a havi tagsági díjon felül kerül meghatározásra és a tagsági díjjal együtt kerül kiszámlázásra. Teljesítése kizárólag bankkártyás fizetéssel lehetséges

 15. 11.3.2. Egyedi- és személyre szabott szolgáltatások igénylése, díja:

 16. Az egyedi- és személyre szabott szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött. Az egyedi szolgáltatások az online felületen elhelyezett megrendelő lap kitöltésével igényelhető.

 17. A termék a bankkártyás fizetés után néhány perccel áll a vásárló rendelkezésére. Az egyedi elérési linket, a sikeres fizetést követően, a Szolgáltató e-mailben, a megadott e-mail címre történő üzenetben küldi el, amely az e-mailben kiküldött egyedi linken keresztül azonnal elérhető, a termék jellegétől függően letölthető.

 18. 11.4. Felmondás

 19. 11.4.1. KatActive Klubtagság előfizetés felmondás

 20. A havi vagy éves előfizetéses szolgáltatások esetén a szolgáltatás felmondható.

 21. Az életre szóló előfizetés nem mondható fel.

 22. A Szerződő Felek bármelyike a szerződés megkötését követően bármikor felmondhatja azzal, hogy a felmondási idő utolsó napja az utolsó megbízási díj levonását követő harmincadik napra (havi előfizetés esetén), vagy 12 hónapra (éves előfizetés esetén) esik.

 23. Az előfizetés a felmondási idő utolsó napját követően szűnik meg. Ezzel egyidejűleg megszűnik Ügyfél hozzáférési joga is.

 24. A felmondás határideje: a díjfizetéssel fedezett utolsó napot megelőző 3. nap.

 25. Példa:

 26. Havi előfizetés esetén a díjfizetés napja 2021. március 5. Ekkor az előfizetéssel fedezett időszak: 2021. március 5.- 2021. április 4. éjfél (24.00).

 27. Lemondás határideje (az utolsó megbízási díjjal fedezett időszak utolsó napját megelőző 3.nap): 2021. április 1. éjfél (24.00).

 28. Lemondás módja: Ügyfél az ügyfélfiókjában kezdeményezheti az előfizetés lemondását.

 29. Szerződő Felek a jelen szerződést a másik félhez intézett egyoldalú, írásban történt jognyilatkozattal, azonnali hatállyal abban az esetben mondhatják fel, ha a másik fél a jelen szerződésből eredő lényeges kötelezettségét ismételten vagy súlyosan megszegi. A felmondás módja: tértivevényes ajánlott küldemény.

 30. 11.4.2. Egyedi- és személyre szabott szolgáltatások reklamációja vagy felmondása

 31. Egyedi- vagy személyre szabott szolgáltatás az igénybevételt követően írásban, 14 napon belül reklamálható, vagy mondható fel, ha a termék, szolgáltatás nem, vagy nem teljesen egyezik meg a leírásban foglaltakkal.

 32. A reklamáció módja: Ügyfél a hello@katactive.hu címre írva kezdeményezheti a reklamációt, vagy a felmondást úgy, hogy a levél tárgyában megjelöli: „14 napon belüli reklamáció” vagy „egyedi szolgáltatás 14 napon belüli felmondása” kifejezést. A levél törzsében pedig a reklamáció vagy lemondás körülményeit rögzíti. A reklamáció során Szolgáltató törekszik a teljeskörű panaszkezelésre írásban és szóban. A lemondást minden esetben a Szolgáltató által a regisztrált e-mail címre küldött lemondást megerősítő e-mail hitelesítésével kell elvégezni.

 33. 11.5. Pénz visszafizetési garancia

 34. 11.5.1 KatActive Klub pénz visszafizetési garancia

 35. A "LÉGY STABIL!" mentor-program előfizetője elfogadja, hogy a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát csak akkor veheti igénybe, ha a program teljes összegét kifizette és figyelmesen végig követte a feladatokat a tizenkét hét alatt. Ez idő alatt, amennyiben nem azt az eredményt kapta amit a program megígért, abban az esetben panasszal élhet írásban, a hello@katactive email címen. Egyéni elbírálási jogot a program-szervezők fenntartják.

 36. A "MOST SIKERÜL!" mentor-program előfizetője elfogadja, hogy a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát csak akkor veheti igénybe, ha a program teljes összegét kifizette és figyelmesen végig követte a feladatokat a tizenkét hét alatt. Ez idő alatt, amennyiben nem azt az eredményt kapta amit a program megígért, abban az esetben panasszal élhet írásban, a hello@katactive email címen. Egyéni elbírálási jogot a program-szervezők fenntartják.

 37. A KatActive Klub fizetős szolgáltatás, mely havi vagy éves fordulónappal újítható meg. A díjlevonás előtt a felmondás kezdeményezésével a tagság megszüntethető, így a következő időszakra tagdíj nem kerül levonásra.

 38. A megrendelő hibájából késedelmesen megküldött tagság lemondási kérelem miatt, pénz visszafizetési garanciát nem tudunk vállalni, a rendszerhasználat és ügyfélszolgálati díjak miatt, ami akkor keletkezik, ha késedelmesen történt a havidíjas szolgáltatás lemondása.

 39. 11.5.2. Egyedi- és személyre szabott szolgáltatások pénz- visszafizetési garancia

 40. Egyedi- és személyre szabott szolgáltatások esetén Szolgáltató 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállal abban az esetben, ha a termék, szolgáltatás nem, vagy nem teljesen egyezik meg a leírásban foglaltakkal. Igény kezdeményezése emailen, a hello@katactive.hu címen lehetséges a vásárlástól számított 14 napon belül, úgy, hogy a levél tárgyában megjelöli: „14 napon belüli reklamáció”. A levél törzsében a reklamáció körülményeit rögzíti. A reklamáció során Szolgáltató törekszik a teljeskörű panaszkezelésre írásban és szóban.
 1. Adatkezelés
 1. Szolgáltató a kiemelten ügyel a rendelkezésére bocsátott adatok kezelésére.

 2. Az Ügyfél által e-mail-ben és a zárt csoportban közzétett véleményeket, panaszokat és kommenteket a Szolgáltató külön engedély nélkül felhasználhatja a saját szolgáltatásai javítására, statisztikázásra és a termékek népszerűsítésére. Ezek alól kivételt képeznek azok a személyes adatok, amelyen nyilvánosan nem érhetőek el (például: zárt analitikai fiókokban (Google Analytics, Search Console) látható adatok, titkosnak számító projekt információk, – minden más interneten nyilvánosan hozzáférhető adat felhasználható).

 3. A részletes adatkezelési tájékoztató megtekintése: https://katactive.hu/adatkezeles
 1. Felhasználási jog
 1. Az előfizetéssel, illetve vásárlással Ügyfél korlátozott felhasználási jogot szerez az elektronikus kiadványokon, elektronikusan terméken. Az Ügyfél megvásárolt termékeket, szolgáltatásokat kizárólag saját céljára használhatja.

 2. A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlása kizárólag a vásárlást igazoló email kiküldését megelőzően lehetséges.
 1. Kiszállítási díj
 1. A digitális termékek online elérhetőek vagy letölthetőek, nem kerülnek fizikai kiszállításra, így nem terheli kiszállítási díj.
 1. Ingyenes anyagok elérése, hírlevél feliratkozás
 1. Szolgáltató elkötelezett a megfelelő ügyféltájékoztatás mellett. Ezért Ügyfelei részére időnként hasznos információt juttat el hírlevél formában. Ezek tartalmazhatnak tájékoztató jellegű, aktuális információkat tartalmazó eseti reklám tartalmú, valamint akciós ajánlatokat tartalmazó megkereséseket, valamint információt új szolgáltatásokról. A szolgáltatások és termékek igénylésével Ügyfél elfogadja, hogy Szolgáltató hírlevelet küldjön részére. A hírlevél hozzáférési opció bármikor törölhető a levélben megtalálható leiratkozás linkre kattintva, valamint Ügyfél adati módosíthatóak ugyancsak a levélben található módosító linkre kattintva.

 1. Hozzászólás, vélemény írása
 1. A https://katactive.hu honlapon megjelenő blogbejegyzésekhez való hozzászóláshoz mindig szükséges regisztráció. A látogatónak a nevét és e-mail címét kell megadnia, a nevét Szolgáltató nyilvánosságra hozza, ezért csak abban az esetben írjon véleményt, ha ezt elfogadja. A közzététel számára megadott név és e-mail cím valódiságáért, valamint a hozzászólás szövegének tartalmáért Szolgáltató nem felelős. Szolgáltató fenntartja magának a jogot olyan hozzászólások eltávolítására, amelyek trágár jellegűek, valamint alkalmas arra, hogy mások jogait vélelmezhetően sértse.

 2. Szolgáltatóhoz tartozó Facebook oldal és zárt Facebook csoport honlapon megjelenő kommentek bejegyzésekhez való hozzászóláshoz Facebook regisztráció szükséges. A látogatónak a Facebook-on használt nevét kell megadnia, a nevét Szolgáltató nyilvánosságra hozza, ezért csak abban az esetben írjon véleményt, ha ezt elfogadja. A közzététel számára megadott név valódiságáért, valamint a hozzászólás szövegének tartalmáért Szolgáltató nem felelős. Szolgáltató fenntartja magának a jogot olyan hozzászólások eltávolítására, amelyek trágár jellegűek, valamint mások jogait sérti. A szolgáltató továbbiakban fenntartja a jogot, hogy ezeket a kommenteket felhasználhassa termékei fejlesztéséhez és reklámozásához.

 3. Szolgáltatóhoz tartozó Instagram oldalon megjelenő kommentek bejegyzésekhez való hozzászóláshoz Instagram regisztráció szükséges. A látogatónak az Instagramon használt nevét kell megadnia, a nevét Szolgáltató nyilvánosságra hozza, ezért csak abban az esetben írjon véleményt, ha ezt elfogadja. A közzététel számára megadott név valódiságáért, valamint a hozzászólás szövegének tartalmáért Szolgáltató nem felelős. Szolgáltató fenntartja magának a jogot olyan hozzászólások eltávolítására, amelyek trágár jellegűek, valamint mások jogait sérti. A szolgáltató továbbiakban fenntartja a jogot, hogy ezeket a kommenteket felhasználhassa termékei fejlesztéséhez és reklámozásához.
 1. Saját felelősség
 1. Minden - a Szolgáltató által - megjelölt ajánlást és testmozgás típust Ügyfél saját felelősségére végzi. A szolgáltatás jellegénél fogva Szolgáltatónak nincsen ráhatása az elvégzett gyakorlatok szakszerűségére, így felelősséget semmilyen felelősséget nem tud vállalni az esetleges károkért. Mindazonáltal Szolgáltató mindent megtesz, hogy a gyakorlatokat és azok helyes elvégzését a lehető legérthetőbb módon elmagyarázza és a kockázatokra felhívja a figyelmet.

 2. Szolgáltató kifejezett ajánlása, hogy gyógytornász illetve szakorvos véleménye alapján végezze a gyakorlatokat.

 3. Szolgáltató kifejezetten és nyomatékon hívja fel a figyelemet, hogy minden gyakorlatot és ajánlást óvatosan és megfontoltan végezzen, sose kezdjen bele bemelegítés nélkül, illetve a tréninget nyújtással zárja. Ha az Ügyfél teste bármilyen rossz érzést jelez, a testmozgást azonnal abba kell hagyni. .
 1. Szerzői jogok
 1. A https://katactive.hu weboldalon található tartalom a Te-Le-Szel Bt szellemi terméke.
 1. Kártérítési felelősség
 1. A Szolgáltató a szerződés teljesítésével összefüggésben bekövetkező károkért való kártérítési felelősségét az irányadó jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárja.
 1. Teljességi záradék
 1. Jelen megállapodás a Feleknek a megállapodás tárgyában létrejött valamennyi feltételét tartalmazza. A jelen megállapodás megkötésével minden korábbi, e tárgyban folytatott szóbeli vagy írásbeli egyeztetés, illetve létrejött megállapodás hatályát veszti.

 2. Nem képezik a jelen megállapodás részét mindazon szokások, amelyek alkalmazásában a Felek korábbi üzleti kapcsolatukban megegyeztek, illetve mindazon gyakorlat, melyet egymás között kialakítottak. Nem képezi a szerződés részét továbbá semmilyen, az adott üzletágban hasonló szerződés alanyai által széles körben ismert és rendszeresen alkalmazott szokás.
 1. Alkalmazandó jog
 1. A jelen megállapodásra a magyar jog, így különösen, de nem kizárólagosan a 2013. évi V. törvény (a Polgári Törvénykönyvről) irányadó, továbbá az ebből eredő jogviták elbírálására a Felek jelen jogválasztása alapján a magyar bíróságok és hatóságok rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.
 1. Panaszkezelés
 1. Az ügyfél a szolgáltatással, illetve termék vásárlással kapcsolatos panaszait a következő email címre küldheti: hello@katactive.hu.
 2. A vásárló a fentieken túl panaszával, észrevételével a következő szervekhez is fordulhat:

 3. Pest Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztály
 4. 1088 Budapest, József krt. 6.


 5. Pest Megyei Békéltető Testület
 6. 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 25. IV/2.