Barion Pixel

STABILITÁSRA, biztonságra, szilárd támaszra, kiszámítható életre vágysz?

INGYENES webinar   –   2022. JÚLIUS XX. 19:00

Kisvállalkozóként SAJÁT cégedben dolgozol, mondhatni robotolsz és kezded feladni…?!

MEGTUDOD AZT AZ 5 TITKOT, AMELY ELENGEDHETETLEN ahhoz, hogy MEGÁLLD A HELYED, HA AZ ÉLET ÚGY HOZZA!

MIÉRT ÉN LEGYEK A PRIVÁT ÉLETVITELi TRÉNERED, mentorod, stratégád?

Csomó Kata vagyok, testnevelő tanár, személyi edző, gerinc-prevenciós mozgástréner, életmód tanácsadó, Te-Le-Szel mentor és coach. De ezt sok kolléga el tudja mondani magáról….

  Miért tudok én segíteni Neked?

Mert nem a semmiből találgatok. A fentieket én is megéltem pontról-pontra…                                                                                                                     …a mozgás és a tudatos étkezés megvolt, mert csináltam ahogy kellett. Nem voltam elhízva, kívülről egy egészséges, sikeres vállalkozó benyomását keltettem. Látszólag minden rendben volt! Csináltam a dolgomat, pörögtem, szorgalmasan, alázattal, erőt adva másoknak, ahogy azt egy “segítő”-nek, edzőnek azt tennie kell…                                      …2011. augusztus 8. hétfő reggel…kezdődött a teljes testemben egy bénulási folyamat, mely 2 hónapig tartott, ami azt jelentette, hogy újra járás és beszédtanulás indult el, miközben még előtte egy héttel még edzést tartottam…        tébolyító volt.                                                                                                Bővebben erről is a webináron!
Kata Rólam

Mi mindent tapasztalhatunk meg egy PRIVÁT ÉLETVITELI TRÉNERrel, MENTORral, aki mint az “ÉLŐ LELKIISMERETed” van melletted?

  • Telefonon szóban, írásban kapcsolatban van Veled, tehát bárhol lehetsz a nagyvilágban.
  • Fókuszáltabbá, hatékonyabbá válsz, úgy hogy lesz erőd vinni a mindennapokat.
  • Különböző technikákkal pihenőre fogjuk a testet és az elmét is, úgy ahogy az Neked elvégezhető, beépíthető.
  • Közösen tapasztaljuk ki, mi jó és mi kevésbé hasznos Neked úgy, hogy nem kell utána olvasgatnod a neten.
  • Régi nyűgök elengedésével és új szokások bevezetésével, szinte új ember születik belőled, mellyel sikerül a jelenlegi élethelyzetedből kimozdulni.
  • A testünk alakja, egészségi állapotunk, a viselkedésünk, a hangulatunk pozitív változását a környezetünk is észreveszi, le is reagálja, ez igen inspiráló tud lenni.
  • Olyan használható megoldási technikákat kapsz, melyekkel, felépítheted a lelki stabilitásodat, mely a világ viharait is ki tudja állni, jöjjön bármi.
  • Támogatása által erősnek és elégedettnek érzed magad. Egyre több olyan dolgot tudsz majd bevállalni, amely most még elképzelhetetlennek tűnik. Ezt az egészségi, lelki-, mentális  állapotod javulása is vissza fogja tükrözni.
  • FONTOS! Az új stratégia felállítása, beállítása után, önállóan is képes leszel mindezt működtetni!

Tarts velem ezen az ingyenes webináron, ahol elmondom, hogy melyek azok a pontok, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy erőt és lendületet kapj a jelenlegi élethelyzetedből való kimozduláshoz és magabiztos, stabil, elégedett életet élj!