Barion Pixel

Engedd, hogy a hátad jól érezze magát!

Fáj a hátad, derekad?

A gerinc, -hát és derékfájdalomnak számos oka lehet: ülőmunka, rossz testtartás, stressz, túlzott igénybevétel, és sok más. De van megoldás, mert megfelelő gerinctornával könnyen visszanyerheted kellemes közérzetedet és sokat javíthatsz a fájdalmon is.

szeresd a gerinced!

Felejtsd el a gerincfájdalmat!
3-napos-kihivas

Génjeinkbe van kódolva a mozgás, az emberi test erre teremtetett.

Azonban a modern ülő életmódban a fizikai aktivitás, a mozgás egyre inkább csökken, a különböző derékfájdalmak, hátproblémák és nyaki panaszok viszont egyre gyakoribbak. 

Előfordul, hogy simán csak sokat fáj a fejed, vagy feszesebbnek érzed a gerincoszlop környékén lévő izmokat, de vannak olyan esetek is, hogy a fájdalom igen erős, esetleg már a mozgásban is korlátoz. Legsúlyosabb esetben a műtét az egyetlen megoldás.

Miért ajánlott a gerinctorna?

Tápláld a gerincedet mozgással!

Tanuld meg, hogyan tarthatod karban a gerincedet!

A program tartalmazza a tréningeket és a mindennapokban is használható tartásjavító tudásanyagot is.

Miről szól a program?

30 nap alatt megtanulhatod a gerinc rendeltetésszerű használatát és mindent, ami ezt támogatja. Olyan témákat veszünk górcső alá, mint például a tartás javítása a mindennapokban, gerincre fókuszált tréningek, valamint az ezekhez kapcsolódó ismeretanyag, mert tudnod kell, hogy mit, miért csinálunk a program során.

Szánj egy hónapot a gerinced egészségére, hidd el, megéri. A gerinc tuning segítségével viszonylag gyorsan juthatsz el a fájdalommentes mindennapok és a jó közérzet állapotába.

Hogyan segít a gerinctorna?

Mennyibe kerül a gerinc-tunning program?

 • 30 napos online gerinc megújító program

 • heti 3 tréning - gerinc specifikus gyakorlatokkal

 • heti 3 tartásjavító- és életmód tudásanyag

 • gerincbarát gyakorlatsorok, amiket beépíthetsz a mindennapi rutinodba

Ára: 9 960 Ft

Fektess az egészségedbe!
A gerinced, sőt, az egész tested hálás lesz érte!

Ezekre lesz szükséged a következő 30 napban

Készen állsz megszabadulni a fájdalomtól?

 • 30 napos online gerinc megújító program

 • heti 3 tréning - gerinc specifikus gyakorlatokkal

 • heti 3 tartásjavító- és életmód tudásanyag

 • gerincbarát gyakorlatsorok, amiket beépíthetsz a mindennapi rutinodba

 • Mit kell most tenned?

  1. Töltsd ki a megrendelő lapot
  2. Fizesd ki a Program díját

 • Kérdésed van?

  Kérdezz Katától:
  hello@katactive.hu
  06 70 455 4224

Gyakori kérdések, melyekre igyekszem megnyugtató válaszokat adni

A tornák úgy lettek összeállítva, hogy a hét elején inkább erősítés, hét vége felé inkább mobilizációs és nyújtó órák jellemzőek. Az órák rövidíthetőek, így tudod fokozatosan terhelni a tested. Bármikor megállíthatod a videót, pihenhetsz és aztán folytathatod. Gyakran jelzem a könnyített verziót is vagy buzdítalak, hogy lépj vissza a könnyebb gyakorlatokhoz. Ha esetleg eszközt kérek a tornához, menetközben leteheted azt, vagy úgy végzed a mozdulatokat, mintha az a tárgy a kezedben lenne. Sok lehetőség van arra, hogy színesen, szinte észrevétlenül fokozd magadnak a terhelést. Csak kezdj hozzá! itt vagyok, segítek….
A program úgy van tematikusan felépítve, hogy fokozatos terhelést kapjon a test és kiváltképp a hátizmok. Óvatosan, odafigyelve érdemes a tornákat végezni. Fontos szabály, hogy mindig a fájdalomküszöbig dolgozunk, aztán abbahagyjuk, majd kis pihenés után folytatjuk. Sok esetben könnyített formában is végezhetjük a gyakorlatokat. Figyelni kell, hogy reagál a derék. Alapesetben inaktív élet után, ha elkezdünk odafigyelve tornázni, akkor az izomzat pozitívan reagál, ez tény. Amennyiben szakmai segítségre van szükség, lehet velem is konzultálni vagy felkeresni egy gyógytornászt, aki szakszerűen rá tud nézni az egyedi problémára is.

Ez a 30 napos program azért lett így összeállítva, hogy több oldalról kapjon figyelmet a gerinc, nyaki, háti és derék szakasza. Ezek az órák rövidíthetőek és a pihenőnapok miatt más napokon is elvégezhetőek a tornák. Fontos, hogy rendszeresen kapjon szakszerű feladatot a test, olyat amire neki van szüksége ahhoz, hogy egészségesen, fájdalommentesen müködjön. Javaslatom azt, hogy minden nap nézz rá a feladatokra és mindenképp iktasd be a napodba. 30 nap elteltével figyeld meg, hogyan reagált a rendszeres odafigyelésre a hátad.

 

Igen, amennyiben elakadsz, tudunk beszélni. Fontos, hogy biztonságban érezd magad és bátran elkezdj magaddal és a gerinced egészségével foglalkozni. Nem vagy egyedül….. írj: kata@katactive.hu és segítek az elakadásban.

MIért biztonságos a bankkártyás fizetés?

Bankkártya adataidat NEM a mi honlapunkon adod meg

Regisztrációkor az oldalunkról a rendszer átirányít a Barion fizetési oldalára. Az adataidat ott tudod megadni, mi nem látjuk és nem kapjuk meg.

A Barion fizetési rendszerét a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.

chargeback - visszahívási lehetőség

Számlavezető bankodnak online-kártyás tranzakciós során van egy visszahívási lehetősége, amit szaknyelven “chargeback”-nek hívnak.

Bármikor tudsz a bankod ügyfélszolgálatához fordulni, ha egy olyan terhelés történik a számládon, amit nem hagytál jóvá. A bank ügyfélszolgálata visszahelyezi a pénzt a számládra.

biztonságot nemzetközi szabvány garantálja

Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) – azaz a kártyatársaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCD, Discovery) adatbiztonsági szabványa.  Ezek a szabályok biztosítják azt, hogy az online tranzakciók biztonságosak legyenek, és a kártyaadatok ne kerülhessenek illetéktelen személyek kezébe és így csökkentsék a visszaéléseket.

Aki bankkártyás fizetést biztosít, annak meg kell felelnie a szabványnak.

20 éves fitness edzői tapasztalatom

Te bizalmad a legfontosabb. Bolond lennék eljátszani a hitelemet, gondolj bele.

Hogyan ajánlana más, ha lenne egy pici gyanú is velem szemben, hogy esetleg visszaélek a kártyás fizetéssel? Sehogy.

© Katactive 2021 - Kőhidi Kft

A honlapon történő bankkártyás fizetést a Barion Payment Zrt bonyolítja, a biztonságot SSL védelem garantálja.

barion katactive online edzotars