Barion Pixel

Hogyan tudok könnyedén úgy LEFOGYNI, hogy közben MEGtudom, hogy eddig miért nem sikerült és egyben megtanulom a saját testem működését is?!

MOST SIKERÜL! Könnyedén lefogyni
INGYENES webinár
2022. 09. 21. 19:00

nap
óra
perc
másodperc

Tudom mit érzel!

Nagyon sok hangzatos reklámmal találkozhattál a neten, melyeket adott esetben ki is próbáltál és egyáltalán nem segítettek!

Jó lenne, ha lenne egy olyan hiteles, tapasztalt szakember, aki fogja a kezedet és vezet?

Egyszerűbb lenne, ha nem kellene a neten böngészve kikeresni a kérdéseidre a választ?

Jó lenne, ha lenne olyan edző , akire rá lehet írni, konkrétan személyre szólóan kérdezni?

Ha nem kellene sokféle témában próbálkozni, hanem egyben, komplexen megkapnád a megoldási kulcsokat?

Végre valahára, működő módszert szeretnél, annyi próbálkozás után?

Olyan gyakorlatokat szeretnél kapni, amelyek általad is elvégezhetőek és olyan tippeket, melyek beépíthetőek a mindennapokba?

Ha IGEN a válaszod, akkor ez a webinar Neked szól!

Ezen a webináron megtudod azt a 3 ALAPPILLÉRT, szemléletet, gondolkodásmódot, mely segítségével felépíthető egy stratégia, mely ELENGEDHETETLEN ahhoz, hogy megváltoztasd a TESTEDet és jól érezd magad a BŐRÖDBEN!

MIÉRT ÉN LEGYEK A PRIVÁT ÉLETVITELi mentorod, stratégád?

  Miért tudok én segíteni Neked?

Túl a szakmai képzéseimen, saját kríziseim, tapasztalataim vezettek el oda, hogy kialakítsak egy olyan életritmust, technikákat, rendszert, amely nem csak divatszerű, hanem egy életen át élhető, fent tartható, sőt bármely élethelyzetben működtethető.

Képzeld el, hogy pár hónapig bénult állapotban feküdtem, miközben előtte egy héttel még fitness-órát vezettem. Újra járás és beszédtanulás.

A mozgás és a tudatos étkezés megvolt, mert csináltam ahogy kellett. De ez nem volt elég. Nem voltam elhízva, kívülről egy egészséges, sikeres vállalkozó benyomását keltettem. Látszólag minden rendben volt! Csináltam a dolgomat, pörögtem, szorgalmasan, alázattal, erőt adva másoknak, ahogy azt egy “segítő”-nek, edzőnek azt tennie kell… De ennyi sajnos nem elég!

A webináron elmesélem milyen következtetéseket vontam le belőle!

Ezt a módszert alkalmazom mindazokon, akik hozzám fordulnak tanácsért. Amint ráéreznek e szemlélet “ízére”, már sokkal egyszerűbb a kivitelezés és az a hegy melyet eddig láttak maguk előtt ebben a témában egy pillanat alatt össze is dől…

Csomó Kata vagyok, testnevelő tanár, személyi edző, gerinc-prevenciós mozgástréner, életmód tanácsadó, -mentor és coach, több mint 20 éve a TEST-nevelésének témakörében.

De ezt sok kolléga el tudja mondani magáról…

Kata Rólam

Képzeld el, hogy az “ÉLŐ LELKIISMERETed” melletted van és segít!

Tarts velem ezen az ingyenes ÉLŐ webináron, ahol elmondom, hogy melyek azok a pontok, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy erőt és lendületet kapj a jelenlegi élethelyzetedből való kimozduláshoz és magabiztosan, csinos testben, lélekkel és fejben is megálld a helyed akárhol is élj, akármilyen életkörülményekkel!