Barion Pixel

felejtsd el

fájdalmas tüneteket!

                                 Hogyan érd el a Menopauza tüneteinek csökkentését, anélkül hogy hormonpótlásra lenne szükség?

felejtsd el

a fájdalmat!

ÉLŐ webinar, KÖZÖS átmozgatóval

február 09. 19:00 órától

Sok olyan dolog az életedben, amelyet nem tudsz irányítani. De vannak tényezők, melyekkel hatással lehetünk az életünk minőségére. Ilyen pl  a testmozgás, táplálkozás, az életstílus, életfelfogás, legfőképpen a hozzáállás az, amivel tudsz hatni saját magadra ebben az életszakaszban.

Jó hírem van! Van megoldás, van hatékony út arra, hogy a MENOPAUZA időszakát szinte észrevétlenül éld meg úgy, hogy magadba fektetsz. Azaz megismered a saját magad működését és figyelmet, energiát fordítasz magadra.

A gerinc, a test egy élő rendszer, amivel foglalkozni kell. Ha rendeltetésszerűen használod, akkor meghálálja és tünetmentes tud lenni.

 Megmutatom, hogyan tudsz búcsút inteni a nyak-, hát és derékfájdalomnak, mely magával hozza a kedélyes közérzetet, jó pihenést és valóságos kivirágzást!

csatlakozz!

Van megoldás!!!

Mondj búcsút a fájdalmaknak és az egyéb tüneteknek!

Legyen már vége ezeknek a fura tüneteknek!

ÉLŐ webinar, KÖZÖS ÁTMOZGATÓVAL

Olyan tévhitekre világítok rá, amelyekkel megváltozik a hozzáállásod a fájdalommal, a mozgással kapcsolatban.

Ha ezt még megspékeled egy odafigyelős étkezéssel és gondolkodással, egyéb praktikákkal, akkor rájössz, hogy ez lehet a MENŐ-PAUSe, mely ebben az esetben fordítható úgy is, hogy eljött egy tudatosabb, pihenősebb szakasza az életednek, amikor végre Te lehetsz a fontos és az első a saját életedben….és ez MENŐ 🙂 

ELEGED VAN ABBÓL:

👉hogy reggelente úgy ébredsz, mintha bányában dolgoztál volna, mindened fáj és fáradt vagy?

👉hogy munka után már alig van erőd az otthoni “műszakhoz”, mert mindened fáj?

👉hogy a mindenféle “tünet”-csillapítók napi szintű étkeddé váltak, mert nyűgős, ingerült, fáradékony vagy, nem alszol jól és még hőhullámaid is vannak?

👉hogy minden és mindenki idegesít, mintha összefogott volna ellened a világ és a környezeted? Mindenki tőled várja a megváltást, de rád senki sincs tekintettel?

👉hogy el sem hiszed, hogy a Te korodban ez a nyüglődős, fájdalmas állapot megváltoztatható?

Nem csak beszélek róla majd, hanem egy kis átmozgásra invitállak, ami után kicserélve érzed majd magad! Tudom mit beszélek! Több mint 20 éve segítek hölgyeknek, uraknak abban, hogy elinduljanak a “mozgás” útján. 

Gyere! 

Hogy mi a kihívás benne? Az, hogy Te legyél magadnak az első a teendők között. No meg, hogy jelzed a környezetednek, családnak, hogy velem leszel azon az estén és átmozgatod magad. 

Maximum 60-65 perc! Ugye ennyit szánsz magadra?

Tarts velem, mert együtt könnyebb elkezdeni!

REGISZTRÁLOK, mert el akarok búcsúzni a fájdalomtól!

LEGYÉL MENŐ-PAUZA-S, AKI SUGÁRZIK ÉS MAGABIZTOS, ÚGY AHOGY VAN…

Kata

regisztrálj!