Barion Pixel

felejtsd el

a fájdalmat!

Holnap reggel küldöm az első napi tippet és a gerincet átmozgató torna-gyakorlatokat!
Figyeld a e-mailjeidet...

A Katactive Online Edzőtárs oldala és kihívás programja azért született, hogy megérezd azt, hogy minimum napi 20 perc elég lenne ahhoz, hogy a gerinc, megkapja azt, amire neki természetszerűleg szüksége van.

Ehhez az kell, hogy megtanuld 1. RENDELTETÉS-szerűn használni a gerincedet a mindennapokban és 2. MEGERŐSÍTsd, 3. MEGNYÚJTsd a hátadat megtartó izmokat és az 4. ízületeket MOBILIZÁLd. Mindezek mellett a 5. FASCIA – a kötőszöveti állományt is mozgásba hozd úgy, ahogy az neki lényeges. Ne aggódj! Sokkal bonyolultabbnak hangzik mindez, mint amiről szól ez az egész:)

Fontos!!! 

Válaszd ki azt a fél órát minden nap a következő 7 napban, ami alkalmas lehet arra, hogy elkezd a magaddal való foglalkozást. Jelezd a környezetednek, hogy Neked erre szükséged van és napi 20 percre hagyjanak magadra VAGY végezzétek Veled EGYÜTT a gyakorlatokat! Internetre, egy szőnyegnyi helyre lesz még szükséged és friss levegőre. A kényelmes ruházatot válassz, olykor cipőre is szükség lesz, meg botra (felmosórúdra). De ezeket úgyis jelezni fogom. 

Gondoskodj egy üveg vízről, melyet rendszeresíts a tornákhoz is! LÁSSUK tehát, mi is lenne a CÉL!

 Holnap jelentkezem az első kihívással e-mailben.

Ha gmail-es vagy, levelemet a PROMÓCIÓS fülről húzd át az ELSŐDLEGES fülre.

NE FELEDD!!!        Ez a program 14 napig érhető el!

Tornázos üdvözlettel:

Kata


Kérdésem van KATÁhoz

HÍRLEVÉL