Barion Pixel

Felejtsd el

a fájdalmat!

7. nap

felejtsd el
a fájdalmat!

7. nap

7 napos kihívás 7. napja, mely a NYAK-, VÁLL-, DERÉKFÁJÁS ellen irányul!

Mondhatnánk, hogy 6 nap után jöhet a pihenő. Igen, amennyiben a rendszeresség kialakult az életedben és a kialakított szokásokat fent tudod tartani, akkor természetesen szükségszerű a pihenő. Már csak azért is, mert ezalatt a pihenőidő alatt épül be mindaz, amit az előzőekben dolgoztál. Amennyiben ezt a ritmust követed, hogy minden nap 10-20 perc célirányos tornát végzel, akkor már sokat tettél a magadért. Amennyiben heti 2-3 alkalommal szakítasz időt a tested átmozgatására, akkor választhatsz későbbiekben 30-40-50 perces tréningeket is. Amennyiben még odafigyelsz a testtartásodra is a különböző helyzetekben, akkor már észre sem veszed, hogy fájdalom nélkül telnek a mindennapjaid.

Ez a CÉL!

Mi változik, ha tudatos vagy és egy rendszert viszel a mindennapjaidba?:

Mi kell ennél még több….? Azért ez bevállalható…nem?

Napi 1 perces: Hogyan hajoljunk le gerincbarát módon?

Miért is jó ha tudatosan tornáztatjuk a gerincünket? 

Azért, mert funkcionálisan kell, hogy a mindennapokban használjuk azt, lehajolunk, emelünk, leguggolunk…stb. Igaz megtanultuk mindezt gyerekkorban, nem is érezzük, hogy ezzel foglalkozni kellene. DE, KELL amennyiben sokat ülünk és ezeket a tevékenységektől megóvjuk magunkat. Egy ajtónak a zsaner-ja is berozsdásodik, ha nincs mozgatva. Tehát a megoldás az, hogy tartsuk “beolajozva” az ízületeinket és a teljes mozgástartományt használjuk is ki.    

 Sokkal szemléletesebb az ezzel kapcsolatos videó:

Mai tréning: Kanapé torna gyorsan, egyszerűen, hatékonyan

Mozogj velem!

Ha csak egy picit átmozgatnád magad, akkor ez legyen az! Íme egy 14 perces, “nyújtás” tréning  – a nem megerőltető – „regenerálás” kategóriában.

Nézz körül a Katactive videó-tárban és rá fogsz rájönni, hogy mennyiféle mozgásforma közül választhatsz, kedved, időd, edzettségi szintednek megfelelően. Fel fog merülni benned, hogy csak ennyi az egész?

IGEN…szeretni fogod, ha ezt folytatod!

NE FELEDD!!! Ez a kihívás program 14 napig érhető el!

Most hogy érzed magad?  A hét napos kihívás véget ért, de javaslom, ha már idáig eljutottál, akkor folytasd velem tovább! Ha szeretnéd tudni, hogy mégis melyik típusú torna való Neked, írj nekem kata@katactive.hu e-mailcímen és átbeszéljük személyesen!

Csatlakozásod esetén heti két  videóval jelentkezem szerdán 18:00-tól és szombaton 9:00-tól, illetve a videó-tárban kedvedre kereshetsz jobbnál jobb videókat.

+ BÓNUSZ havi 30 perc ingyenes konzultáció JÁR a tagsághoz! Amikor átbeszélhetjük a kérdéseidet, kéréseidet!

Köszönöm, hogy Velem tartasz!

👉  Kukkants be a videó-tár használatába  és  CSATLAKOZZ hozzánk 👉 

Kata az Online Edzőtársad:)

HÍRLEVÉL