Barion Pixel

felejtsd el

a fájdalmat!

4. nap

felejtsd el
a fájdalmat!

4. nap

7 napos kihívás 4. napja, mely a NYAK-, VÁLL-, DERÉKFÁJÁS ellen irányul!

"Nem rendet kell csinálni, hanem rendet kell tartani"

Egy adott ciklusban, mindig a a közepe felé jutunk el a holtpontra, hogy befejezzük amit bevállaltunk vagy csináljuk tovább. Amint ezen a ponton akaraterővel, belső motivációval, vagy külső segítséggel átlendülünk, akkor nyert ügyünk van.

Édesanyám mondta ezt mindig nekem, hogy  sokkal könnyebb a szoba rendjét, vagy életmód-ritmust, szokást fent-, illetve életben tartani, mint újrakezdeni!

Erre biztatlak MOST én is. MONDOM… MUTATOM… FOLYTASD…. CSINÁLD TOVÁBB VELEM!

Képzeld el, hogy rövidesen:

Napi 1 perces: A gerinc barátja a nyújtózás - bárhol, bármikor

Tapasztalatom az, hogy nem kaptunk megfelelő instrukciókat gyerekkorunkban, hogy hogyan is használjuk rendeltetés-szerűen a gerincünket. Gerincünk életünk tartóoszlopa is, ezért különös figyelmet érdemel és igényel.                                                                                      Jobb később, mint soha… Itt lehet a jó alkalom, hogy esetlegesen rosszul berögzült megszokásokat, testtartásokat kiigazítsunk avagy legalábbis ezúttal KOMPENZÁLJUK! Katactive videó-tárban a “regeneráló” tréningek között nagyon sok variációt találhatsz nyújtásra!

A videóban megmutatom, hogy hogyan is tudod saját magad is elvégezni tornán kívűl a nyújtózást / nyújtózkodást

TUDTAD, hogy a reggeli nyújtózkodás az ösztönösen a legtermészetesebb  nyújtózási-forma? Add meg a gerincednek azt, amire neki ösztönszerűen szüksége van! 

MAI tréning: Egyensúlyozással variált mélyizom erősítés

Egyensúlyozással variált mélyizom erősítés
2. szint
15:07
matrac

Mozogj velem!

Ma egy 15 perces gerinc erősítő tornával készültem Neked eszköz nélkül. Amennyiben az egyensúlyozás kihívás számodra, nem baj, ha fal vagy egy bútor van a kezed ügyében, lehet szükség lesz rá. Ez a tréning  Katactive videó-tárban a “gerinc” kategóriában szerepel, erősítő tornák között. Az egyensúlyozás hatására automatikusan dolgoznak a gerinctartó izmok, ennek színes variációját kínálom Neked:)                      Ne lepődj meg, ha jóleső érzéssel fejezed be a mai gyakorlatokat, ugyanis egy mélyizom-torna is erősítésnek számít, mégis elvégezhető és hatékony az izmok számára. Természetesen, ahogy erősödik az ember, bármikor nehezíthet eszközzel (pl vizes palack, súlyzó) vagy eleve nehezebb, avagy hosszabb tréninget választ az erőnlétének megfelelően.                                                                                                  Nyisd ki az ablakot, engedd be a friss levegőt és ha szeretnél válassz zenét és indulhat a mozgás!

(Nyomatékosan kérlek, hogy minden gyakorlatot és ajánlást óvatosan és megfontoltan végezz. Ha a tested bármilyen rossz érzést jelez, azonnal hagyd abba!)

NE FELEDD!!! Ez a kihívás 14 napig érhető el!

Egészségedre!

Holnap reggel jelentkezem a következő kihívással!

Kata

HÍRLEVÉL