Barion Pixel

felejtsd el

a fájdalmat!

3. nap

felejtsd el
a fájdalmat!

3. nap

7 napos kihívás 3. napja, mely a NYAK-, VÁLL-, DERÉKFÁJÁS ellen irányul!

Az előző két nap tréningje után minden bizonnyal kellemes fáradtság-érzeted lett, ami még pont nem nevezhető izomláznak. Én ezt a finom érzetet szeretem, mert ez pont nem korlátozó és egyáltalán nem zavaró érzés. Sőt! Még az elégedettség érzését is keltheti, hogy igen a testednek megadod azt, amire szüksége van. Erre törekedj Te is, ha nekiállsz mozogni. NE FELEDD,  egyáltalán NEM CÉL AZ IZOMLÁZ!

Folytassuk ma is!

A külső-belső "TARTÁSunk" A TEST-TARTÁS FÜGGVÉNYE!

Képzeld el, hogy rövidesen:

Napi 1 perces: Hogyan üljünk gerincbarát módon?

Az ülés része lett az életünknek, amíg mammut után futottunk, gyűjtögető életmódot folytattunk, nem is volt ennyi a gond a gerinccel.Most a sok ülő foglalkozás és a 8-10 órás ülés arra kényszerít minket, hogy kompenzáljuk ezt a “nem tevékenységet”.

Mire kell figyelni? 

 1. odafigyelünk a tartásunkra a mindennapokban (amúgy, már ez is erősít, pláne ha már szokásunkká vált).                                                        2. speciális gerinc-megtartó gyakorlatokat végzünk

Akár alacsony, akár magas az ülőfelület, akár van háttámla, akár nincs, a hátat mindig igyekezzünk egyenesen tartani. ENNEK ELŐFELTÉTELE természetesen, hogy MEGERŐSÍTSÜK A HÁTIZMOKAT!

MAI tréning: Teljes testes tréning bottal

Teljes testes tréning bottal
2. szint
16:09
matrac, bot

Mozogj velem!

Kényelmes ruhát kapj magadra, mezítláb vagy zokniban is végezheted a következő gyakorlatokat és szánj magadra 16 percet,

Kapd elő a kamrából a seprűnyelet/felmosó rudat és jöhet az óra!

A tréning videóban egy olyan teljes testet átmozgató tornát találsz, mellyel belekóstolhatsz a Katactive videótár „alakformálás” kategóriájú tréningjébe, ahol egy bot eszköz használatával erősítünk, mobilizálunk. nyújtunk. Ha szeretnél zenét, kérlek tedd be azt a muzsikát, mely tényleg inspirál:)

(Nyomatékosan kérlek, hogy minden gyakorlatot és ajánlást óvatosan és megfontoltan végezz.  Ha a tested bármilyen rossz érzést jelez, azonnal hagyd abba!)

 

NE FELEDD!!! Ez a program 14 napig elérhető!

Egészségedre!

Holnap reggel jelentkezem a következő kihívással!

Kata

 

HÍRLEVÉL