Barion Pixel

felejtsd el
a fájdalmat!

1. nap

felejtsd el

a fájdalmat!

1. nap

7 napos kihívás 1.napja, mely a nyak-, váll-, derékfájás ellen irányul

Arra vállalkoztam ebben a 7 napos videó-sorozatban, hogy megmutassam Neked, mennyire egyszerű lépésekkel, apró tippekkel teheted fittebbé magad, illetve tudsz eljutni arra az ALAP-állapotra, mellyel elkerülhető a HÁTFÁJÁS, mely sokkal több bosszúságot tud hozni a mindennapjaidban, mint amekkora baj lenne a hátadban, gerincedben. 

Minden reggel kapsz a megadott e-mailfiókodba egy levelet, mely tartalmazni fog egy életmód-, tartásjavító tippet és egy rövidebb tornát, melyek átlagosan 10-15 percesek. Pont annyi, amely szuper kezdés-, újrakezdés  lehet, hogy újra nekiláss a napi tornázásnak, illetve betekintést nyerj az én óratartásom jellegébe.

Amennyiben ezekre figyelsz a mindennapokban, már nagyon sokat teszel azért, hogy megelőzz mindenféle “nyavalyát”.

elfoglalt vagy, már fáj itt-ott... és változtatni szeretnél ezen?

A Katactive Online Edzőtárs ÉN-IDŐ programja azért született, hogy a mindennapok zűrzavarában időt és teret biztosíthass arra, hogy rendszeres mozgással, edzőtársad szakmai támogatásával és inspirációjával  ne csak a kívánt alakot érd el, hanem azt is, hogy  mindennapjaid jó érzéssel és hatékonyan teljenek.

Képzeld el, hogy rövidesen:

NAPI 1 perces: Hogyan kell állni?

Mindennek az alapja a HELYES TESTTARTÁS! Nézzük meg, hogyan is tartsuk a fejünket, nyakunkat, vállunkat, hátunkat, amikor állunk, gyalogolunk, esetleg sorban állunk. 

Először persze, úgy fogod érezni magad, mint egy robot, de ahogy ráérzel és megszokod, onnantól már könnyedén fog menni.Ez lehet az első SZOKÁS, amelyet bevezethetsz a mindennapjaidba!

Tipp: Figyeld meg az utcán, hivatalban, munkahelyen, bárhol ahol megjelensz ezzel a magabiztossággal, mennyivel másképp fognak észrevenni és lereagálni az emberek. ( természetesen a gerincet megtartó izmok megerősítéséről is gondoskodni kell, hogy megtudják tartani a hátat )

Mai tréning: Mikor adok magamnak ma fél órát?

Válaszd ki azt a fél órát minden nap a következő 7 napban, ami alkalmas arra, hogy elkezd a magaddal való foglalkozást. Gondold végig, Te milyen típus vagy: reggel aktív vagy inkább bagoly-típus vagy? Meg azt is, hogy a teendőid (család, gyerek, munkád, stb) mikor vannak zömével. 

Én magam részéről reggeles vagyok, így ezekkel az átmozgató gyakorlatsorokkal garantáltan felébreszted a testedet, elmédet és már az elégedettség érzését is kipipálhatod, hogy még mielőtt nekikezdenél a napi dolgaidnak, már a testmozgás meg is van.

Nincs másra szükséged, csak internet-kapcsolatra,  telefonra vagy számítógépre és a lakásodban egy csendes sarokra. Ha még alszik a család, akkor fülhallgató és mehet is az átmozgatás. 🙂

Gerinctréning állásban
1. szint
13:15
matrac

Mozogj velem!

Ez a néhány gyakorlathoz akár az épp otthoni szerkó is jó, csak legyen kényelmes és adj magadnak 13 percet, hogy átmozgasd a tested és beindítsd a napodat vagy levezesd a napi zűrzavart.

Ebben a videóban egy teljes testet átmozgató, könnyed tornát találsz, mely pont elég arra, hogy felfrissítsd magad és belekukkants a KATACTIVE-videótár „gerinctréning” kategóriájú tréningjeibe. Ezúttal eszköz nélkül.

A tréning során erősítünk, mobilizáljuk és nyújtjuk az izmokat, de ebben az esetben, most csak “beolajozzuk” a testünk minden porcikáját és begyűjtjük az ezzel járó felszabadító érzést. Látod, már sokat tettél magadért:))

(Nyomatékosan kérlek, hogy minden gyakorlatot és ajánlást óvatosan és megfontoltan végezz,
sose kezdj bele bemelegítés nélkül. Ha a tested bármilyen rossz érzést jelez, azonnal hagyd abba!)

Ha szeretnél zenét, tedd be azt a muzsikát, mely tényleg inspirál.

NE FELEDD! Ez a kihívás 14 napig érhető el!

Egészségedre!

Holnap reggel jelentkezem a következő kihívással!

Kata

HÍRLEVÉL