Barion Pixel
2023. március 25-től április 02-ig ( 7 éjszaka)

Életmód váltás távol az otthontól

Ideális életmód beállítása
GRAN CANARIA -n barlanglakásokban  elszállásolva

Keresem azt a maximum 6 főt, aki a fenti időpontban ki szeretne vonulni a mindennapjaiból és egy kicsit ABBAHAGYNI azt, amit és ahogy addig csinált… és egy kicsit más megvilágításba, új alapokra helyezné az egészséget, fizikai, érzelmi és mentális szinteken. 

Azaz, VISSZA AZ ALAPOKHOZ! TANULD meg, hogyan kell jól lélegezni, a testedet tartani, használni, pihenni, relaxálni, étkezni, hogyan működsz jól Te magad. Ismerd meg, milyen személyiségjegyekkel rendelkezel a kínai orvoslás, 5 elemes rendszere szerint. Nem vagyunk egyformák!

Kikapcsolódni, elvonulni a hétköznapokból. Feltöltődni a víz, a levegő, a fa, a tűz és a fém elemeivel + a napsütés erejével. Aktív pihenés és újra megtanulni azt, ami természetes-en jó, test-azonos a testnek, léleknek és a mentális részünknek. Információk (egyéni) testünk működéséről és annak 7 napba sűrítése, begyakorlása, majd egy személyre szabott, kész életstílus, “menetrend” birtokában konkrétan papíralapon/ elektronikusan hazavihető (ezért kevés a létszám)

Egyedül élsz és nincs kivel utazz, vagy csak szeretnél csapot-papot itthon hagyni? Gyere velünk, utazz magadért egy csodálatos szigetre egy szakértő csapattal együtt, Neked szóló programmal!                   

MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

Ha IGEN a válaszod a programra, a szállásról is nézz meg egy videót!

A MENTOR-PROGRAM RÉSZLETEI

A program alapját különböző felmérések alapozzák, előzik meg:

kronobiológiai szempont szerinti besorolás

A születési időpont alapján elemezhető fizikai, érzelmi, mentális típus meghatározása - a kínai orvoslás, mint alap + prof Artúr Zsazskov tipológiája alapján , melyhez írásos és személyes kielemzés is jár, illetve egy utazást megelőző workshop e módszer részleteinek elemzésére. Miért jó ez? Ez a rendszer elsősorban arra fókuszál, ami HIÁNYZIK a szervezetünkből. Ez mindenkinél egyedi, pótlásuk elengedhetetlen, mert mint tudjuk a hiány, betegséget idézhet elő. Ezek pótolhatók, ha tudjuk mit együnk, igyunk, milyen akupresszúrás pontot nyomjunk, milyen mozdulatokat végezzünk, milyen színeket hordjunk, stb.

Bio Balance elemzés

Személyiségtípus meghatározása, motivációs pontok megkeresése, mely egyéni elakadások támogatására irányulnak
+ EXTRA BÓNUSZ:
Selfbalance Calendar
A Bio Balance elemzésből kapott instrukciókat Veled közösen a saját önismereti, önfejlesztő és öngyógyító öröknaptáraddá alakítjuk át, ami bármikor, bármilyen élethelyzetben segít Neked eligazodni. Egy életre szóló iránytűt adunk a krónikus betegségek megelőzésére, az emberi kapcsolatok, a párkapcsolat, a családi és munkahelyi kapcsolatok megértéséhez. Egyedülálló információk magadról, egész életen át működtethető, fent tartható önállóan is.

testtartás- és mozgás-elemzés

GERINC, izmok, ízületek állapotának felmérése, stressz-szint mérése
MIért jó ez?
Tartás-, mozgáselemzéssel kideríthető, helyrerakható a megbújt vagy tényleges fájdalommal járó boka-, térd-, csípő-, derék-, hát-, váll-, nyak-, fejfájás. A stressz sajnos velejárója modern, civilizált életünknek, de ezt lehet mérni és persze kompenzálni. Ezt fogjuk mérésekkel figyelni és csökkenteni a program során.

MENTOR-program ebben az esetben azt jelenti, hogy személyes figyelmet (is) kapsz a teljes 7 napos folyamatban, egyénre szabottan, az egyedi paraméterek alapján, velem Csomó Katával.

Létszám

6 fő
(személyes foglalkozások miatt kicsi a létszám)

Időpont

2023.01. 07-14.

Szállás

Kanári-szigetek, Presa De Soria feletti barlangházban (2 ágyas szobákban)

Étkezés

Napi 3-szor
a születési dátum alapján meghatározott személyiségtípusnak megfelelő ételekkel

Utazás

Repülővel egyénileg, transzfer a helyszínre közösen.

Ár

3 részből áll:

MENTORPROGRAM

179.000 Ft/ hét/ fő
mely tartalmazza a következőket:

SZÁLLÁS+étkezés

600 EUR
A helyszínen a vendéglátóknak fizetendő.

Tartalma:

REPÜLŐJEGY

Egyénileg vásárolandó

napi programok

Kata a fekete parton

0. nulladik

A workshop Budapesten:
2022. december 28-án 10 órától 18 óráig a Budai Önfejlesztő Központban. Bio Balance alapelemeinek megismerése és saját elemzés értelmezése szakemberek által. + Kanári szigetekre való utazás részleteinek megbeszélése.
Cím: 1121 Budapest, Rácz Aladár u. 45.

3. harmadik

Ébresztő-, reggeli átmozgató. Bio Balance rendszer 5 elemes támogató reggeli. Workshop folytatása (Előadás és gyakorlat az előző nap tanultak alapján - a test működtetése a mindennapokban, holtidő hatékony kihasználásának megtanulása, begyakorlása.) Anfi del Mar Túra Anfi del Mar-ra, ahol megebédelünk és élvezzük a tengerpartot. Visszafelé vacsora és gyönyörködünk a naplementében a legszebb kilátónál. Este csoportos, túra után az izmok hatékony lenyújtása + légzés, pihenés, beszélgetés a teraszon

6. hatodik

Reggeli ébredező, GERINC átmozgató. Bio Balance rendszer 5 elemes támogató reggeli. Étkezés után folytatjuk a munkát magunkon, illetve amit elkezdtünk. Közösen elkészítjük az ebédünket és egyéni kezelések, masszázs, illetve egyéni meditációkra, elvonulásokra van lehetőség. Este közös grillezés.

1. ELSŐ

Vendéglátóink a repülőtérről visznek az elvonulás helyszínére a Gran Canaria déli hegyei közé. Az aszfaltos úttól kb 600 métert gyalog kell megtenni (ezt a csomagolásnál érdemes figyelembe venni) a barlangházig, ahol már ebéddel várják a csapatot. Ismerkedés a helyszínnel és a helyi permakultúrás gazdálkodással. Vacsora és kötetlen beszélgetés, amihez helyi specialitásokat készít a szakácsunk. A heti program kialakítása, megtervezése, az egyéni konzultációk + masszázs beosztása

4. Negyedik

Reggeli ébredező légzés, relaxáció. Bio Balance rendszer 5 elemes támogató reggeli, Közös tréning terepen, a természet adta lehetőségek felhasználásával - fókuszban a GERINC. Majd közös ebédfőzés és egyéni kezelések és közös grill vacsora a program, közben hangtálas relaxáció + légzőgyakorlatok, pihenés a teraszon

7. hetedik

Reggeli után átbeszéljük a Bio Balance elemzéseket és összeállítjuk azt a saját tervet, amit a hétköznapok során vállalni tudunk. Az ebédet közösen készítjük el és folytatjuk a terv készítést. Mindezalatt vendéglátóink elkészítik a vacsorát. Záró est - kinek mit adott ez a hét, beszélgetés, lazulás.

2. második

Ébresztő-, reggeli átmozgató. Bio Balance rendszer 5 elemes támogató reggeli után elkezdjük a workshopot (téma: felmérések utáni, test, GERINC rendeltetésszerű használatának kielemzését, mely ismereteket beépítünk a hátralévő napokba, azaz új szokásrendszert alakítunk ki) Közös ebéd készítés, majd egyéni kezelések, masszázs, konzultációk + a hely tágabb megismerése. Este csoportos relaxáció, a pihentető légzés és a pihentető pihenés megéreztetése.

5. ötödik

Reggeli ébredező GERINCET támogató mélyizomtorna. Bio Balance rendszer 5 elemes támogató reggeli után Gran Canaria felfedezése -reggeli után Gran Canária felfedezése - sziget kör. Vendéglátóink szervezésében megnézzük a helyi látványosságokat, ebédelünk, strandolunk vacsorázunk a tengerparton. Este lazulás, éjszakai hangulat.

8. Nyolcadik

Reggeli után indulunk vissza Budapestre, ahol már megszerzett ismeretek alapján összeállított öröknaptáradat, ami az egyéni szükségletek szerinti életmód javaslatokat tartalmazza ( Selfbalance Calendar ) e-book formájában adjuk át az általad vállalható terv szerint átdolgozva. 2023.január 31.-ig.

kata homokon

Képzeld el, hogy elutazol egy csodás helyre és kicserélve érkezel haza!

Csomó Kata vagyok, életstílus-mentor, stratéga, testnevelő tanári végzettséggel, személyi edző, gerinc-prevenciós mozgástréner, életmód tanácsadó, -mentor és coach, több mint 20 éve a TEST-nevelésének témakörében. Katactive.hu videó-tárának megalkotója, ahol 40-50 év felettieknek készítek olyan mozgásanyagot, mellyel a kornak, adottságoknak, képességeknek, igényeiknek megfelelő tréningeket választhatnak.

Túl a szakmai képzéseimen, saját kríziseim, tapasztalataim vezettek el oda, hogy kialakítsak egy olyan életstílust, technikákkal, azaz egy rendszert, amely nem csak divatszerű, hanem egy életen át élhető, fent tartható, sőt bármely élethelyzetben működtethető. Ebben segít a kínai orvosláson alapuló rendszer (Bio Balance) is, mely által megismerhetem, hogy mivel tudom támogatni illetve mik azok amikkel károsítom, mérgezem a testem működését. Azt eszem, teszem és úgy cselekszem, amivel hatékonyan tudom támogatni saját magam működését. Így  sikereket tudok elérni az egészségemben, fogyásomban, nyavalyáim megszüntetésében, a munkámban és mily meglepő, az emberi kapcsolataimban is. Azért ez így már elég komplex, nem?

Csomó Kata
kata@katactive.hu
06704554224

A program további szakmai segítői

A Bio Balance elemzés készítői: Dr Gundrum Beáta belgyógyász szakorvos, integratív orvos, Hauser Galló Mária természetgyógyász, parapszichológus, Hollósi Edit holisztikus dietetikus

Tarts velem ezen az elvonuláson és tanuld meg, hogy hogyan működsz TESTI-, MENTÁLIS-, és ÉRZELMI szinten és egy inspiráló csapattal kapcsolódj ki GRAN CANARIA-n!